AKCIÓK

MULTIFOKÁLIS ÉS MUNKAPROGRESSZÍV LENCSE AKCIÓ!

A csúcsminőségű LEICA márkájú multifokális szemüveglencsék mellé ugyanazon paraméterekkel ajándékba adjuk a munkaprogresszív szemüveglencséket, amellyel kompromisszumok nélkül láthat olvasni és a monitort, vagy akár az egész szobát. Az akció feltétele, hogy mindkét szemüveghez új keretet kell választani. Részletekről alább olvashat, kérdés estén érdeklődjön munkatársainktól!

AKCIÓINK:

Egyfókuszú lencsékre - az ár a szemvizsgálatot is tartalmazza:

2 db szemüveglencse (műanyag, tükröződéscsökkentő és felületkeményítő réteggel) 21.500 Ft helyett 11.500 Ft

2 db vékonyított szemüveglencse (műanyag, tükröződéscsökkentő és felületkeményítő réteggel) 25.600 Ft helyett 15.900 Ft

2 db fényre sötétedő szemüveglencse (műanyag, tükröződéscsökkentő és felületkeményítő réteggel) 37.600 Ft helyett 21.900 Ft

Dioptria határok: +/- 4,0D 2,0 cyl, vékonyítottnál: +/- 6,0D 2,0 cyl

MULTIFOKÁLIS AKCIÓ!

Csúcsminőségű LEICA multifokális (progresszív) szemüveglencse mellé munkaszemüveg (multifokális lencse monitoros és ügyfélkontaktos munkakörökhöz optimalizálva) lencsét adunk AJÁNDÉKBA!

Amennyiben egy komplett LEICA multifokális szemüveget vásárol (keret + 2 lencse) azonos paraméterekkel (azonos vizsgálati eredmény alapján) olyan munakprogresszív lencsét kaphat ajándékba, amellyel kifejezetten a monitoros és ügyfeles munkaköröket lehet a legkényelmesebben ellátni. A ajándékba kapott lencsékhez feltétel az új keret vásárlása, de értékhatár nélkül. Így a távoli-közeli látását egyaránt biztosító multifokális szemüvege egy beltéri komfortos látást biztosító szemüveggel egészülhet ki, ami a mai digitális világban történő munkavégzés legkorszerűbb látást és idegrendszert kímélő eszköze a szemüvegkorrekciót igénylő 40-45 év feletti embereknek. Részletes ajánlatot szemvizsgálatot követően tudunk személyesen adni, megbeszélve az Ön igényeit (pl. vékonyítás, fényre sötétedés, szűrőhatások stb.) és a megvalósítási lehetőségeket a pontos paraméterek ismeretében.