SZEMVIZSGÁLATI TÁJÉKOZTATÓ


Tájékoztatjuk Önt, hogy szemvizsgálatát saját kérésére végezzük el annak érdekében, hogy Önnek vizsgálati módszereinkkel – szükség esetén speciális vizsgálómódszereinkkel – megállapított paraméterekkel optikai látásjavító segédeszközt (szemüveg, kontaktlencse) készítsünk látásélességének legoptimálisabb beállítására.
A vizsgálat díjazása:

A vizsgálat díja 15.000.- Ft
Komplett szemüveg (keret és 2 db lencse) rendelése esetén díjtalan.
Korábban - de maximum 2 éve - üzletünkben vásárolt szemüvegkeretbe történő lencsecserés rendelés esetén a vizsgálati díj 9.000.- Ft., ami speciális vizsgálatok szükségessége esetén (részletek az 5. pontban) 14.000.- Ft
Amennyiben a szükséges látásjavító eszközt a későbbiekben kívánja megrendelni, a vizsgálati díjat a fentiek szerint maximum 3 hónapig levonjuk megrendelésének végösszegéből.
Adatait korlátlan ideig, vagy az Ön rendelkezéséig megőrizzük.
Amennyiben kontaktlencsét először rendel, az alkalmassági vizsgálat többlet díja 3.000.- Ft
SPECIÁLIS VIZSGÁLATOK: POLATESZT és közellátási kétszemes együttlátási funkciók vizsgálata az alapvizsgálaton felül 5.000.- Ft-tal egészül ki, azaz összesen 20.000.- Ft.

FIGYELEM! Ezen speciális vizsgálatok alapján készítendő szemüvegek elkészítését kizárólag a teljes munkafolyamat (vizsgálattól az elkészült szemüveg személyes átadásáig)  végigvitele esetén vállaljuk!
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, hogy cégünk másik optikában történő szemüveg készítéshez nem végez szemvizsgálatot! Vizsgálati leletünk alapján máshol történt szemüveg készítés esetén az elkészült szemüveg helyességéért semmilyen felelősséget nem vállalunk! KÉRJÜK ESETLEGES ILYEN IRÁNYÚ IGÉNYÉT ELŐRE JELEZZE!
Amennyiben nem kíván élni a szükséges látásjavító eszköz megrendelésével és a jövőben sem áll szándékában megrendelni üzletünkben azt, akkor a vizsgálatért nem kell fizetni. Kérheti adatainak a végleges megsemmisítését.
EGYÉB SZEMVIZSGÁLATI SZOLGÁLTATÁSOK
OCT vizsgálat 10.000 Ft (lelet kérhető pendrive-on és szemenként maximum 2-2 nyomtatásban, plussz példányok 500 Ft/lap)
Látótérvizsgálat nyomtatott lelettel 10.000 Ft
Szemnyomás mérés 2.000 Ft
Szemfenék vizsgálat (magas vérnyomás, cukorbetegség stb.) 10.000 Ft

Aláírásával határozott beleegyezését adja, hogy az Ön által átadott személyes és egészségügyi adatait a Szörényi Optika Bt. látásjavító segédeszköz készítése céljából korlátlan ideig, vagy egyéb rendelkezéséig tárolja reprodukálhatósági, beazonosíthatósági és garanciális okokból. Személyes adatait egészségpénztári fizetés esetén az Önnel szerződött egészségpénztárnak továbbíthatjuk.