SZEMVIZSGÁLATI TÁJÉKOZTATÓ


Tájékoztatjuk Önt, hogy szemvizsgálatát saját kérésére végezzük el annak érdekében, hogy Önnek vizsgálati módszereinkkel – szükség esetén speciális vizsgálómódszereinkkel – megállapított paraméterekkel optikai látásjavító segédeszközt (szemüveg, kontaktlencse) készítsünk látásélességének legoptimálisabb beállítására.
A vizsgálat díjazása:

- Amennyiben nem szükséges látásjavító eszközt használnia, a vizsgálat díja 9.000.- Ft.

- Szükséges látásjavító eszköz vizsgálatot követő megrendelése esetén (keret + 2 db lencse) a vizsgálat díjtalan, saját keretbe történő rendelés esetén (csak 2 db lencse) a vizsgálati díj 9.000.- Ft.

- Szükséges látásjavító eszközt a későbbiekben  kívánja megrendelni, a vizsgálati szolgáltatás díja 9.000.- Ft (adatait korlátlan ideig, vagy az Ön rendelkezéséig megőrizzük) és amennyiben 3 hónapon belül komplett szemüveget rendel (keret + 2db lencse), a vizsgálati díj a keret árából levonásra kerül.

- Amennyiben kontaktlencsét először rendel, az alkalmassági vizsgálat és használati betanítás többlet díja 3.000.- Ft, összesen 12.000.- Ft.

- Amennyiben nem kíván élni a szükséges látásjavító eszköz megrendelésével és a jövőben sem áll szándékában megrendelni üzletünkben azt, akkor a vizsgálatért nem kell fizetni. Kérheti adatainak a végleges megsemmisítését.

- Amennyiben határozottan máshol szeretné megrendelni a szemüveget ez alapján a vizsgálat alapján, akkor kérheti írásos receptünket, ez esetben a leletezési díj a vizsgálat árán felül +5.000 Ft Felhívjuk figyelmét, hogy a receptünk alapján máshol történt szemüveg készítés esetén csak a vizsgálati értékekért vállaljuk a felelősséget, az elkészítésben rejlő számtalan hibalehetőségért nem! KÉRJÜK EZIRÁNYÚ IGÉNYÉT ELŐRE JELEZZE!

- Speciális vizsgálatok: POLATESZT és közellátási kétszemes együttlátási funkciók vizsgálata az alapvizsgálaton felül 5.000.- Ft-tal egészül ki, összesen 14.000.- forint.
FIGYELEM! Ezen speciális vizsgálatok alapján készítendő szemüvegek elkészítését kizárólag a teljes munkafolyamat (vizsgálattól az elkészült szemüveg személyes átadásáig)  végigvitele esetén vállaljuk!

 

A fenti tájékoztatót és a GDPR-t a vizsgálat megkezdése előtt minden kedves páciensünknek nyomtatott formában is rendelkezésre bocsájtunk, annak elfogadó aláírása után kezdjük meg a viszgálatot!