Rólunk

Rólunk

Bemutatkozó

Szörényi András vagyok, cégemet a Szörényi Optikát azzal a céllal alapítottam 1995-ben, hogy addig alkalmazottként megszerzett szakmai tapasztalatomat saját ötleteimmel kiegészítve a lehető legmagasabb színvonalra emelve kamatoztathassam Szigetszentmiklóson. A kezdetektől fogva számos régi páciensem követett a távolság ellenére és az eltelt 25 év során az egész országból járnak hozzánk rendszeresen, többnyire egész családok.

Szakmai előélet:

  • 1989 látszerész
  • 1992 látszerész mester
  • 1996 optometrista, kontaktológus diploma
  • 2009 MOI ezüstkoszorús látszerész mester
  • 2009-től a látszerész mestervizsga bizottság elnöke
  • 2010 BKIK aranykéz emlékplakett
  • 2016 Bécsi Optometriai Akadémia: Gyermek optometria kurzus
  • 2017 BKIK ezüstkoszorús látszerész mester

 

Folyamatosan továbbképzéseken frissítem a tudásomat, hogy a vizsgálatok során a látáspanasszal hozzánk forduló pácienseket még magasabb színvonalon tudjuk ellátni. Ezt biztosítja szemklinikai hátterünk is, aminek köszönhetően minden szemproblémára tudunk megfelelő szakszemész kontaktot kínálni. Részt vállalok a tanuló képzésben és rendszeresen tartok én is továbbképző előadásokat.
Üzletünkben magas színvonalú, legkorszerűbb technikai felszerelés áll rendelkezésre mind a vizsgálóban, mind pedig a szemüveg készítő és javító műhelyben. Minden technikailag kivitelezhető - akár kihívás szintű - igényt ki tudunk elégíteni. Filozófiánk, hogy nálunk egy szemüveg átvételekor nem szűnik meg a kapcsolat a vásárlóval, hanem a legtöbb esetben ott kezdődik egy hosszútávú együttműködés. Ennek szellemében fontosnak tartjuk például a szemüvegek javítását és rendszeres karbantartását is a hosszabb élettartam elérése érdekében.

 

Kollégáim szaktudásáért magam felelek és ők is folyamatosan képzéseket kapnak. A legtöbb vásárlónkkal személyes jó kapcsolatot ápolnak, ismerik az ízlésüket, igényüket, hiszen számtalan esetben már több évtizedes a kapcsolat.

Szeretettel várjuk mindazokat a jól látni vágyó embereket, akiknek tényleg fontos az, amit szlogenünkben megfogalmazunk és komolyan is gondolunk, aminek szellemében tevékenykedünk nap mint nap...

 

 

Válassza a minőséget, hogy lássa a különbséget!

Szörényi András
dipl. optometrista, kontaktológus, MOI- és BKIK ezüstkoszorús látszerész mester